пятница, 23 мая 2014 г.

Девиз Андрея Стрихарского: Жизнь дана на добрые дела

Як ти чиниш милостиню, хай не знатиме ліва рука твоя, що робить правиця твоя, - з плином часу ця біблійська мудрість втратила свою актуальність для більшості українських депутатів. Кожний їх крок супроводжується десятками публікацій в пресі, помпезними інтерв’ю та пишними фразами, пересипаними обіцянками, які так і залишаються лише на папері. Недивно, що виборці з роками зневірились в правдивості депутатських програм і з іронією ставляться до гарних, промовистих девізів.

Проте нещодавно через свою подругу, чия дитина виховується в дитячому садочку № 583, дізналися про Андрія Стрихарського, кандидата в депутати Київради по 27-ому округу і повну протилежність стереотипним депутатам. Справа в тому, що він за власної ініціативи разом зі своєю командою розпочав реконструкцію басейну в цьому самому 583-ому дитячому садочку, який до речі спеціалізований для дітей із захворюванням верхній дихальних шляхів. Для таких діток вкрай необхідно займатися вправами, направленими на розвиток м’язів, які приймають участь в формуванні правильного дихання. До того ж плавання тренує дихальну мускулатуру, покращує тонус дихальних м’язів, вдосконалює дихальний ритм, посилюється вентиляція легень і ще безліч позитивних результатів на організм.

Я зацікавилась досягненнями і політичними намірами Андрія Стріхарського. В переліку добрих справ, який вдалось мені скласти зі слів дніпрвочан, яким вже допоміг пан Стріхарський, чого лише нема – ремонт більше ніж 25-ти парадних, прибудинкових зон, ремонт доріг, заміна десятка замків, будівництво скверів, реконструкція зон для відпочинку, допомога школам і дошкільним навчальним закладам. В останньому він досягнув великих успіхів. Зокрема, за його підтримки була відкрита нова група у дитсадку № 485, що розташована по вул. Ентузіастів, 13-Б, відновлено ДНЗ № 691 Дніпровсього району, проводиться реконструкція майже «з нуля» дитячого садочку №522.


Наснаги, енергії і вмотивованості Андрія Стрихарського, здається, вистачить на всю Київраду. Сам пан Стрихарський зазначає в своїй програмі, що саме зараз час змінити «Березняки» та «Русанівку» на краще! Не сумніваюсь, що в такої хазяйновитої і відкритої людини це вийде як найкраще.  

Комментариев нет:

Отправить комментарий